En metrovogn til begjær eller blind date på T-banen i Praha

Praha med alle sine trange smug, tonner av pittoresk arkitektur, restauranter og kaféer går med rette for å være en romantisk by. Nå vil byens trafikkselskap komme med et tilbud for enslige som vil styrke Prahas posisjon på Europas kjærlighetskart. Tilbudet kan kalles for en blind-date-vogn.

Det hører med til hverdagen for alle reisende med kollektivtransport å kaste et stjålent blikk mot en nydelig dame eller en kjekk fyr som sitter et par meter unna. Da få av oss er modige nok til å slå av en prat med en fremmed, tar affæren vanligvis slutt før den begynner. Hva om du visste at personen du ser lengselsfullt mot ikke har noe imot å bli tilsnakket?

Idéen, som i skrivende stund fortsatt er på vurderingsstadiet, er at en av vognene, sannsynligvis den siste vogna i rekken, vil tjene som et møtested for enslige. Hensikten er å legge forholdene til rette for at både sjenerte sjeler og de lever et travelt arbeidsliv lett kan gjøre et nytt bekjentskap eller til og med møte sitt hjertes utkårede.

«På T-banen kan man gjøre mye rart – både lese og studere. Hvorfor skulle man da ikke lære å kjenne nye mennesker?» spør talsmannen til Prahas trafikkselskap retorisk. For tiden sonderer man interessen blant passasjerene, og mye tyder på at ideen settes ut i livet allerede i år.

kilder: idnes.cz

Er det slik T-baneturer i Praha kommer til å ende?

Er det slik T-baneturer i Praha kommer til å ende?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s